Psychologenpraktijk Vandaag

Aanmelden (De praktijk heeft vakantie tot 12 augustus)

Telefonisch
U belt naar Ernst Strubbe (06-23795720).

In dit gesprek zal ik u een aantal vragen stellen betreffende de reden van uw aanmelding en aard van uw klacht. Dit heeft tot doel om tot een eerste inschatting te komen of u bij ons aan het juiste adres bent. Voorts dient u een geldige verwijskaart te hebben van de huisarts en u dient dan ook kontakt te hebben gehad met uw huisarts alvorens we een afspraak kunnen maken. Heeft u dit dan kunnen we overgaan tot het maken van een afspraak voor een intakegesprek.

U kunt zich ook aanmelden via de e-mail. Klikt u dan op deze link. Er verschijnt dan een formulier met een aantal vragen betreffende de reden van uw aanmelding en de aard van uw klacht(en). Ook vragen wij hierin naar een aantal persoonsgegevens. Na ontvangst van uw e-mail nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wachttijd (per 26-09-2018)
Voor verzekerden van alle verzekeraars geldt: voor intake is er een wachttijd van ongeveer 12 weken.  Na de intake is er voor de behandeling een wachttijd van twee weken.

Indien de wachttijd langer is dan 4 weken dan adviseer ik u om op www.eerstelijnspsychologenhilversum.nl te zoeken naar een andere, sneller beschikbare, behandelaar. U kunt dan ook kontakt opnemen met uw zorgverzekeraar voor contracteerde behandelaars in uw omgeving.

Aanmelden

Comments are closed.